Belderink in het nieuws

Onderstaand vindt u nieuwsberichten over Belderink of vakgerelateerde berichten, denk aan innovaties of andere ontwikkelingen in ons dienstenaanbod.


 

Belderink behaalt het PSO 30+ certificaat

3 september 2020 | Borne

PSO 30+ certificaat; de hoogst haalbare certificering op het gebied van sociaal ondernemen

 

Belderink Schildersbedrijf Vastgoedonderhoud heeft de hoogste trede op de PSO-Prestatieladder behaald. Wij zijn hiermee koploper op het gebied van inclusief werkgeverschap. Dit geldt voor onze vestiging in Borne. Als bedrijf voldoen we aan de eisen van de PSO-Trede 3 én de PSO 30+. Dit betekent dat minimaal 30% van het personeelsbestand, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door middel van het certificaat PSO 30+ tonen wij aan ons bedrijf voldoet aan de minimaal gestelde kwantitatieve eisen van artikel 2.82 van de Aanbestedingswet.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetin...

Lees verder

Jan Linderhof schildert een halve eeuw voor Belderink

9 juli 2020 / Oldenzaal

‘Ik ga al 50 jaar fluitend naar het werk’

 

Tubantia /- OLDENZAAL - Vijftig jaar schilder bij hetzelfde bedrijf. Jan Linderhof maakte drie generaties Belderink mee. Deze week is hij het stralende middelpunt, maar een afscheid? „Nee joh, wat moet ik thuis doen?”

Jan Linderhof deed de huidige eigenaar John Belderink al de luier om. Op de gele polo die hij deze maandagochtend over zijn schouders kreeg staat overduidelijk het getal 50. Begonnen in 1970. „Heel soms ziek, en ooit twee weken in de WW en dat was het wel zo’n beetje”, zegt Jan Linderhof. Hij is 66 jaar en was dus niet ouder dan 16 toen hij bij Belderink in dienst kwam. Hij hoort bij het meubilair. „Nee”, zegt John Belderink (46). „Jan hoort bij...

Lees verder

Samenwerking SWB

Belderink en SWB zetten samenwerking kleur bij: ‘Blij met collega’s en het vertrouwen’

Tubantia | HENGELO/OLDENZAAL  De een verdubbelt in één klap naar 40 man personeel, de ander hoeft zich niet meer bezig te houden met vakinhoudelijke zaken.  

Belderink & Zn. Schildersbedrijf en Vastgoedonderhoud uit Oldenzaal werkt vanaf nu nauw samen met werkvoorzieningsbedrijf SWB. Voor ongeveer tien uit heel Twente afkomstige schilders van SWB met een beschermde arbeidsplaats verandert er niets.

Lees het artikel in de Tubantia >

Lees verder