Vestiging Oldenzaal

 

Belderink & Zn.

 

Belderink & Zn. is al sinds 1932 een begrip op het gebied van schilderwerk en vastgoedonderhoud. Het bedrijfspand aan de Eekboerstraat 1 bestaat over een modern ingericht gebouw met eigen spuitinrichting.

De ‘Oldenzaalse Meesterschilders’ zijn een sterk mensgericht familiebedrijf. Een betrokken en hecht team dat gaat voor aan goed advies, vakmanschap en kwaliteit. De huidige derde generatie maakt alle schilder- en onderhoudswensen waar. Al bijna 90 jaar!

 

Contact opnemen

 

 

 

 

Vestiging Borne

 

Belderink Midden Twente

 

In 2020 heeft Belderink Schildersbedrijf en Vastgoedonderhoud het schildersbedrijf van SWB in Borne overgenomen. Vanuit de SWB locatie aan de Burenweg in Borne is deze vestiging als zelfstandige onderneming voortgezet. Een mooie locatie met alle voorzieningen zoals een eigen kantoor en ruime werkplaats met eigen spuitcabine.

Belderink Midden Twente bedient met het team van goed opgeleide en ervaren vakmensen de particuliere en zakelijke markt in Twente voor schilderwerk, vastgoed onderhoud en onderhoudsabonnementen.

 

PSO 30+ certificaat

Belderink Midden Twente heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat Belderink Midden Twente voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelbestand dat in dienst is, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Belderink Midden Twente BV op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Belderink Midden Twente op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

 

Contact opnemen