Samen sterk in Twente

 

We doen het samen!

Belderink is een echt familiebedrijf. Het familiaire karakter heeft een grote invloed op de ontwikkeling en de cultuur in het bedrijf. Werken vanuit een langetermijnvisie en de ondernemersmentaliteit zijn eigenschappen die ons schildersbedrijf kenmerken. De saamhorigheid is groot. Een stabiele en vitale onderneming is ons uitgangspunt.

Dat teamgevoel is voor alle mensen binnen ons bedrijf net zo vanzelfsprekend als het leveren van vakmanschap en kwaliteit. Met onze veertig ervaren vaklieden vinden wij het belangrijk - net als onze klanten, relaties en opdrachtgevers - een bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. Ieder dag opnieuw. Voor elkaar én met elkaar!

 

Ook meedoen? Bel ons!

We doen het samen

 

 

Over ons


De historie van Belderink

In 1932 is het schildersbedrijf Joh. Belderink opgericht door Johan Belderink. Als eerste generatie startte hij in een lastige tijd van economische crisis, maar Johan Belderink was een hardwerkende vakman en zette door.

Ook een tweede moeilijke periode in de Tweede Wereldoorlog overleefde het bedrijf. In de jaren daarna verbeterden de vooruitzichten. De oorspronkelijke activiteiten waren schilder-, glas en behangwerkzaamheden. Werk dat de huidige derde generatie nog iedere dag met plezier, vakmanschap en kwaliteit uitvoert.Samenwerking met SWB

Sociaal ondernemerschap vinden wij belangrijk. Begin 2020 hebben wij het schildersbedrijf van SWB overgenomen. Deze voormalige vestiging van SWB Schilders in Borne wordt onder onze vlag als zelfstandige onderneming voortgezet.

Wij werken intensief samen met SWB en haar sociale partners met als gezamenlijk doel: het opleiden van mensen tot professionele schilders. Zo dragen wij als erkend leerwerkbedrijf samen met onze klanten, relaties en opdrachtgevers bij aan maatschappelijk en sociaal betrokken ondernemerschap.

Zie hier het persbericht over de overname >

 

 

Vestigingen

Belderink & Zn.

 

Belderink & Zn.

De roots van ons familiebedrijf liggen in Oldenzaal. Het familiaire karakter kenmerkt ons bedrijf en onze mensen. Door onze jarenlange ervaring staat ons team garant voor vakmanschap, kwaliteit, stabiliteit, vitaliteit en een grote mate van sociale betrokkenheid.

Belderink Midden Twente

 

Belderink Midden Twente

Vanuit de gedachte van maatschappelijk verantwoord en sociaal ondernemen zijn wij een erkend leerbedrijf en trotse partner van SWB. Vanuit Borne bedient ons team goed opgeleide en ervaren vakmensen de particuliere en zakelijke markt in Twente.